Termes i condicions

Al moment de lareserva el client accepta els termes i condicions següents:

1 – Reserves

La reserva es considera acceptada una vegada Apartaments Els Químics hagi confirmat per correu electrònic la reserva. Per tal que la reserva sigui confirmada aquesta haurà de estar garantida a través de una targeta de crèdit vàlida i emesa per una entitat bancària coneguda (s’accepten targetes de crèdit Visa i Mastercard).
“Apartaments ElsQuímics” no realitzarà cap càrrec a la seva targeta de crèdit fins que el client arribi a l’establiment on aquest abonarà el total de seva estada. Serà de tal forma sempre i quan l’establiment no es trobi a una situació de alta ocupació.En cas d’alta ocupació “Apartaments Els Químics” podrà exigir al client una paga i senyal per confirmar la reserva. Aquesta paga i senyal correspon a:

  • Una nit per estades inferiors a set nits.
  • Dos nits per estades de entre set i vint-i-nou nits.
  • Tres nits per estades de trenta nits o més.

2 – Pagament

L’estada ha deser pagada a l’entrada del client en efectiu o amb targeta de crèdit (Visa i/o Mastercard). El client té abonar una fiança de 200 € a l’arribada (amb tarjeta de crèdit – VISA o MASTERCARD). Per a les estades de 30 nits la fiança serà de 300 € (els consums d’aigua i electricitat en estades de 30 nits no incloses). Segons la normativa implantada a partir del 1 de novembre de 2012 hi ha una taxa turística de 0,50€ per persona i nit (màxim 7 nits). No aplicable a menors de 16 anys. Els Químics no garanteix tenir canvi de bitllets de 500€.

3 – Política de cancel·lació

Si per algun cas el client vol cancel·lar la seva reserva de forma total o parcial:

  • La cancel·lació o modificació efectuada amb tres dies d’antelació de la data prevista d’arribada no comporta cap cost.
  • La cancel·lació fora de termini comporta el cost de la primera nit carregada a la seva targeta de crèdit facilitada per part del client com a garantia.

En cas que elclient hagi abonat alguna quantitat monetària en concepte de paga i senyal tal com s’indica al punt 1, aquesta serà retornada de forma total o parcial, sempre que la política de cancel·lació ho permeti.

4 – Canvi de dates

No hi haurà sanció sempre que s’avisi amb una antelacióde 3 dies. En cas contrari, s’aplicaria el convingut en la política de cancel·lació.

5 – Número i identitat delsclients

Els clients hauran de facilitar el número i identitat d’aquells que han d’ocupar l’apartament.
Els animals de companyia de qualsevol tipus no estan permesos.
Només es pot fumar en algunes zones de l’edifici.

6 – Arribades/Sortides

La recepció està disponible durant el següent horari: Dilluns a divendres. De 08:00 a 13:00 i de 14:00 a 20:00. Dissabtes y diumenges. De 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00.
No es realitzaran entrades fora de l’horari establert. El client ha d’avisar al personal de recepció de l’hora d’arribada / sortida.
En cas que el client perdi, oblidi o se li desprogrami la clau magnètica se li cobrarà un suplement de 20 € pel servei d’obrir la porta i proporcionar una targeta nova (fora d’horari de recepció). Els clients han d’abandonar l’apartament y retirar les seves pertinences abans de les 12:00 hores y hauran d’avisar de la hora prevista de sortida per revisar el seu apartament. El registre d’entrada es possible a partir de les 15:00 hores.

7 – Subministres i equipament

Els llençols i tovalloles corresponents al número d’ocupants de l’apartament s’inclouen en l’inventari inicial. La cuina està equipada amb els utensilis que puguinecessitar per cuinar.

8 – Responsabilitats

Els Apartament Els Químics no es fan responsables dels danys perjudicis que es puguin produir als clients com a conseqüència de la seva estada a l’apartament, inclosos el robatori o l’incendi.
Tampoc es fan responsables de les avaries produïdes en l’ascensor, aire condicionat, etc. produïdes per circumstàncies alienes com talls de llum, etc. En qualsevol cas els Apartaments Els Químics es comprometena intentar solucionar aquestes avaries el més aviat possible.
Si no es poguessin solucionar i no hi hagués disponibilitat d’apartaments per a realitzar un canvi, se li tornaria l’import corresponent als dies no utilitzats.

9 – Comportament

El client serà responsable del seu propi comportament iel d’aquells que l’acompanyen. No estan permesos els aparells de música amb altaveus o instruments musicals per tal d’evitar possibles molèsties als demés.L’incompliment serà sancionat amb l’abandonament de l’apartament.
Si el seu comportament no estigués d’acord amb uns estàndards mínims de convivència que s’estableixin en el contracte, Apartaments Els Químics podrà exigir la sortida del client de l’apartament sense dret adevolució total o parcial dels dies restants, ni a cap indemnització.